Ruilen en retourneren

RETOURNEREN

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retour, terugstorten, mits het product in goede orde ontvangen is. Verzend en retour kosten zijn voor de klant. Indien u uw bestelling retour stuurt ontvangen wij deze graag met alle geleverde toebehoren en – indien redelijker wijze mogelijk – in de originele staat en verpakking . Zonder de originele verpakkingen worden tassen niet als retour geaccepteerd. (Let op met uitpakken) Tevens kunnen verpakkingen van producten niet gebruikt worden als een verpakkingsmethode om producten retour te sturen.

 • Gedragen of beschadigde artikelen die in het geheel niet meer verkoopbaar zijn, komen niet in aanmerking voor retournering.
 • Tassen die retour komen zonder de originele plastic verpakking (niet Bubbelplastic/ Bubble wrap) worden niet geaccepteerd. Dus let op met uitpakken!
 • Producten met lichaamsgeuren, parfum enz. accepteren wij niet als retour. Dus let op dat je schoon de producten past. Schoenen dienen op schone vloeren gepast te worden.
 • Het is ten alle tijden de verantwoordelijk van de klant om netjes met de spullen om te gaan, zeker als u nog van plan bent te retourneren of ruilen. Stuur de producten in dezelfde nieuw staat terug.
 • Spullen die wij niet meer als nieuw kunnen verkopen, worden niet geaccepteerd
 • Retourzendingen zonder retour formulier in het pakket, worden niet verwerkt. Als er geen gegevens bij het pakket zitten, weten we niet van wie het pakket is.

RETOUR LABEL

Helaas bieden wij geen retourlabel aan. Tenzij je een verkeerd geleverd product hebt ontvangen.

Heb je een verkeerd geleverd artikel of een artikel met een defect? Mail dan gelijk een foto en beschrijving issue bij ontvangst van het pakket naar klantenservice@DeSchoenenkast.nl

Wij lossen het graag met u op.

RETOUR BRIEF

Stuur je je pakket retour, dan is het belangrijk dat er een retour brief bij het pakket zit. Zonder brief in het pakket, weten wij uiteraard niet wie het pakket verstuurd heeft. Wij kunnen geen ontvangstbevestiging van uw retour sturen. Bewaar daarom altijd het ontvangstbewijs/track en trace code van de retourzending, zodat je altijd kunt controleren wanneer wij je retour hebben ontvangen. Als je het pakket hebt verzonden, mail ons dan ook het track en trace nummer (uitgeschreven, dus geen foto van Post.nl bewijs )

Post.nl laat geen ‘niet thuis bericht’ meer achter, mochten ze niemand aantreffen. Als je ons niet mailt, kunnen we je pakket niet volgen, dus eigen risico.

Pakketten die retour worden gestuurd zonder retour formulier worden niet verwerkt.

⇒ DOWNLOAD RETOUR BRIEF ⇐

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Er zijn een aantal uitzonderingen op de mogelijkheid tot retourneren van uw bestelling. Dit geld o.a. voor:

 • Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden, doet u dat toch dan ontvangt u een kortingscode (tot €20,- voor het bedrag min de verzendkosten). Orders boven de €20,- worden retour gestuurd
 • Producten zoals badkleding, haarbanden, oorbellen, lingerie, mondkapjes etc. kunnen i.v.m. hygiëne niet retour worden gestuurd.

RUILEN

Op de retour brief kan je aangeven dat je het artikel wat je hebt besteld wilt omruilen voor welk product en kleur/maat. Echter is het wel zolang de voorraad strekt. Wil jij zeker zijn van jouw item stuur dan een mail naar klantenservice@DeSchoenenkast.nl, zodat wij het item voor je kunnen reserveren. Als je het pakket hebt verzonden, mail ons dan ook het track en trace nummer (uitgeschreven, dus geen foto van Post.nl bewijs ). Post.nl laat geen bericht meer achter, mochten ze niemand aantreffen. Als je ons niet mailt, kunnen we je pakket niet volgen.

Annuleren

Bestellingen kunnen tot maximaal 30 minuten na plaatsen geannuleerd worden. Wilt u na 30 minuten annuluren dan houden wij 10% van het order bedrag in.

RETOUR ADRES

 • DeSchoenenkast.nl
 • Jan Evertsenstraat 605
 • 1061 XZ Amsterdam

LET OP: Vergeet niet de retour brief toe te voegen, anders kan de retour niet worden verwerkt. De retour brief is terug te vinden in de track en trace e-mail (link), onder het kopje retour brief op deze pagina of hier via deze link -> klik hier

Klik hier als je gebruik wilt maken van Herroepingsrech

Winkelwagen
De waardering van deschoenenkast.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 357 reviews.
Scroll naar top